Ledige stillinger

Vi mangler ikke medarbejdere pt., men du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til personale@flakkebjerg-friskole.dk

Er du interesseret i at bakke op om vores skole på anden vis, skal du kigge med herunder!

Kom og vær med

Gør en forskel for børnene, de ansatte på Flakkebjerg Friskole og for vores område sammen med os. Læs hvordan du kan være frivillig og mød nogle af vores aktive.

Vi har helt bevidst valgt at lave vores egen skole ud fra en vision om at skabe Flakkebjerg friskole. Der er mange opgaver og arrangementer på en friskole og i SFO’en i forbindelse med dette, som vores dygtige og engagerede personale skal løse og løfte hver dag igennem skoleåret. Men nogle gange skal der bruges en hjælpende hånd.
Som forældre til børn på Flakkebjerg Friskole med SFO bliver man naturligt del af det fællesskab, som er grundlaget for vores skole og SFO – med andre ord: Det er forældrenes skole og SFO. Det har vi altid være vant til i Flakkebjerg nu fører vi bare traditionen med ind i friskolen også.

Ren skole

På Flakkebjerg Friskole har vi rengøring hver weekend. Der bliver lavet en plan for hele skoleåret, og hvert par har to tjanser á 2-3 timer på et år. Det betyder samtidig, at man ikke har mere end to gange på et skoleår. Dele af skolen gøres hver dag rent af professionelt rengøringspersonale, således at frivillig rengøringen alene vedrører udvalgte områder.

Elevrengøring: I hverdagen har eleverne selv ansvar for den daglige rengøring og oprydning i klasserne. Som en sidegevinst bliver eleverne derved også bedre til at passe på skolen.

Hvorfor?  Den frivillige rengøring er indført, fordi vi meget hellere vil bruge pengene på bedre normeringer og spændende aktiviteter for børnene i skolen. Samtidig styrker det sammenholdet omkring skolen, og de fleste vil formodentligt kunne nikke genkendende til, at lørdagsrengøringen er en meget overkommelig opgave.