Personale

Lærer Michael Rosenfeld

Pædagog Mai Nordahl

Skolesekretær Birgitte

Jeg hedder Line Nielsen, er 36 år og bosiddende i Sørbymagle sammen med mine to børn Mille og Valdemar.
Jeg er læreruddannet og kommer fra en stilling på Vinde Helsinge Friskole, hvor jeg har arbejdet siden 2011. Her har jeg i mange år også været tillidsrepræsentant.

Allerede ved første besøg, blev jeg imponeret over det store engagement og arbejde, som der allerede er blevet - og fortsat bliver - lagt i opbyggelsen af Flakkebjerg Friskole.
Friskoleånden ligger dybt i mig, og jeg glæder mig til at skulle tiltræde stillingen som skoleleder på netop Flakkebjerg Friskole. Sammen med bestyrelsen, medarbejdere, elever og forældre tror jeg på, at vi kan opbygge en rigtig god skole.

Mit navn er Jan Jensen. Jeg synes det har været enormt spændende at være med til at starte Flakkebjerg Friskole. Jeg er tilflytter og bor i Dalmose med min kone og vores søn på 9 år.

Dybt i mit hjerte ligger en evig energi efter at få alle børn til at trives og være værdifulde. De skal blomstre og blive modige, så de kan leve et sundt, stærkt og harmonisk liv.
I min undervisning som dansk- og engelsklærer bruger jeg tid på at få alle børn til at turde at tage del i undervisningen. Den skal være alsidig og motiverende. Jeg bruger dramaøvelser i fagligheden, og jeg elsker at lave teaterforestillinger.
Idræt fylder også en stor del af mit liv, både privat og i undervisningen.

Jeg ser meget frem til at være en del af at udvikle en ny fantastisk friskole i Flakkebjerg.

Hvorfor skal undervisningen foregå i klassen? Hvorfor ikke i skoven, på gangen, i sløjdlokalet eller andre steder? - Jeg mener at når motivationen er høj, følger den faglige udvikling og at undervisning og dannelse går hånd i hånd.
Det er vigtigt for mig at eleverne er trygge og har en god relation til hinanden, samt til de voksne omkring dem.

Jeg hedder Michael Rosenfeld og jeg er kommende lærer på Flakkebjerg Friskole. Jeg er bosat i Skælskør, og har været lærer siden 2009. Jeg er totalt udemenneske, så forvent at jeg vil give skolen et præg af hvor fedt det er, at bruge den natur der omgiver os.

Jeg hedder Mai Nordahl. Bor i Fårdrup med min mand, 3 børn og en masse kæledyr.

Som uddannet pædagog på snart 17 år har jeg arbejdet med forskellige målgrupper og har tidligere arbejdet på Kildemarksskolen i Næstved og Nymarksskolen.

Jeg er optaget af at skabe stærke børnefællesskaber og motiveres af positive energier og tillidsfulde relationer til børn og voksne. Jeg trives godt med en daglig stor berøringsflade heriblandt børn, kollegaer, forældre samt lokalsamfundet i Flakkebjerg .

Til dagligt vil i se mig i børnehaveklassen og frihjulet, hvor jeg vil være med til at støtte op om en lærerig, legene og sjov dag. Jeg glæder mig til at være en aktiv medspiller og til at skabe et godt fundament for elevernes videre liv.

Mit drømmejob, er at være skolesekretær, idet jeg brænder rigtig meget for friskolens mange administrative opgaver og med min 18 års erfaring fra en tilsvarende stilling, bliver det rigtig spændende og fantastisk at starte fra ”nul”, at udarbejde og opbygge gode løsninger og systemer til gavn for Flakkebjerg Friskole.

Derudover vil I møde mig i SFO Frihjulet, hvor jeg vil være med til at skabe trygge rammer for de elever, som møder ind i morgen SFO, samt i eftermiddagstimerne vil vi hygge med kreativitet, sjov, leg og nærvær.

Hvem er jeg så …. mit navn er Birgitte, er 61 år og bor udenfor Sørbymagle sammen med min mand. Jeg dyrker yoga og gymnastik i den lokale idrætsforening, aktiv ved Sørby marked, nyder meget at vandre i skov og ved strand, samt slappe af med mit strikketøj eller blot hakke i haven.

Derud over betyder friskoleånden med fællesskab, nærvær, trivsel og tætte relationer meget for mig. Hvilket allerede kan mærkes på Flakkebjerg Friskole og derfor glæder mig rigtig meget til at indgå i samarbejdet.